Tirsdagsfilmer våren 2018

Bodø filmklubb og Stormen bibliotek samarbeider om filmvisninger i bibliotekets litteratursal.

Det vil være filmvisning ca. en gang i måneden. Filmene vises i litteratursalen. Tidspunktet er kl. 18:00.

Visningene er gratis og åpen tilgjengelig for alle.
(Forbehold om aldersgrense for filmen som vises).

På grunn av vilkår i lisensavtalen kan hverken biblioteket eller filmklubben legge ut et konkret program på internett som viser nøyaktig hvilken film som skal vises. Konkret filmtittel vil bli annonsert internt i biblioteket.

- Tirsdagsfilmene er gratis for alle - ikke bare filmklubbmedlemmer.

- Vises kl. 18:00 i litteratursalen

- Konkret filmtittel kan vi ikke opplyse om her på hjemmesiden. Ta hintene eller følg med på intern annonsering i biblioteket.

Denne våren står visningene under temaet “amerikanske komedier”. Vi ønsker å vise et utvalg av våre favoritter fra mange forskjellige årtider. Til felles har filmene at de sannsynligvis ikke er de mest kjente i dag. Her er det mye å oppdage!

2. januar: Buster Keaton 1928

7. februar (NB: onsdag): Sean Baker 2015