Om vårprogrammet

Gode tider for filmelskere!

Våren hos filmklubben byr på en lang rekke godbiter.

Torsdagsprogrammet i samarbeid med Fram kino byr på en eneste rekke med fantastiske filmer, alle i førpremiere. The Florida Project og Ut av intet er begge Oscar-kandidater. Lucky er en hyllest til det nylig avdøde filmikonet Harry Dean Stanton. Let the Sunshine in er Claire Denis nye film med Juliette Binoche i hovedrollen.

I lørdagsprogrammet blander vi nytt og gammelt, spenning og drama, mesterverk og debutfilm. Tilbudet spenner fra Roman Polanskis psykologiske skrekklassiker Rosemary’s Baby til Hayao Miyazakis animasjonsmesterverk Prinsesse Mononoke.

Filmreisen går fra finsk film til italiensk klassiker og fra tysk drama til norsk debutfilm.

Vi lover at du vil kunne finne nye favorittfilmer, ukjente skatter – at du vil bli imponert, skremt og kanskje irritert. Vi har kort sagt plukket frem det vi mener burde oppleves på kino!

Og synes du det blir for lite komedie, så viser vi klassiske amerikanske komedier i Stormen bibliotek.

Leave a Reply