Tirsdagsfilmer høsten 2018

Bodø filmklubb og Stormen bibliotek samarbeider om filmvisninger i bibliotekets litteratursal.

Nytt fra høsten 2018 av er at også AdLib Jazzklubb bidrar med egne programpunkter.

Det vil være filmvisning ca. en gang i måneden. Filmene vises i litteratursalen. Tidspunktet er kl. 18:00.

Visningene er gratis og åpen tilgjengelig for alle.
(Forbehold om aldersgrense for filmen som vises).

På grunn av vilkår i lisensavtalen kan hverken biblioteket eller filmklubben legge ut et konkret program på internett som viser nøyaktig hvilken film som skal vises. Konkret filmtittel vil bli annonsert internt i biblioteket.

- Tirsdagsfilmene er gratis for alle - ikke bare filmklubbmedlemmer.

- Vises kl. 18:00 i litteratursalen

- Konkret filmtittel kan vi (med noen unntak) ikke opplyse om her på hjemmesiden. Ta hintene eller følg med på intern annonsering i biblioteket.

Høsten 2018 har vi følgende program:

4. september: Coming-of-age (i samarbeid med Bodø Pride)

23. oktober: Mary Shellys Frankenstein 200 år - Vi viser James Whales klassiske filmatisering fra 1931. Samarbeid med Nord universitet som vil holde innledning til filmen. Se også opp for overraskelsesfilm!

6. november: Det beste fra 2003 - Filmklubben fyller 15 år i høst og vi plukker en av våre absolutte filmfavoritter fra året vi startet vår virksomhet!

21. november: Jazz-film. Amerikansk biografisk film fra 1988 om jazz saksofonisten Charlie Parker sitt liv.

4. desember: Regissørbesøk og filmbad. Fredrik Mortensen presenterer sin dokumentarfilm “Parkert“.

18. desember: Jazz-film om en av verdens mest berømte trompetister, den amerikanske jazzlegenden Chet Baker, portrettert av Ethan Hawke.