Tirsdagsfilmer høst 2020

Bodø filmklubb og Stormen bibliotek samarbeider om filmvisninger i bibliotekets litteratursal.

Nytt fra høsten 2018 av er at også AdLib Jazzklubb bidrar med egne programpunkter.

Det vil være filmvisning ca. en gang i måneden. Filmene vises i litteratursalen. Tidspunktet er vanligvis tirsdager kl. 18:00.

Visningene er gratis og åpen tilgjengelig for alle.
(Forbehold om aldersgrense for filmen som vises).

På grunn av vilkår i lisensavtalen kan hverken biblioteket eller filmklubben legge ut et konkret program på internett som viser nøyaktig hvilken film som skal vises. Konkret filmtittel vil bli annonsert internt i biblioteket.

- Tirsdagsfilmene er gratis for alle - ikke bare filmklubbmedlemmer.

- Vises kl. 18:00 i litteratursalen

- Konkret filmtittel kan vi (med noen unntak) ikke opplyse om her på hjemmesiden. Ta hintene eller følg med på intern annonsering i biblioteket.

Høsten 2020 er vi bare glade for å kunne være tilbake i biblioteket og vise film! Det gjelder spesielle regler for arrangement i biblioteket:

-Litteratursalen kan ta maks 30 deltakere, med minst en meters avstand mellom alle.

-Filmklubben er ansvarlig arrangør, og må registrere navn og telefonnummer for alle deltakerne, samt lagre dette et par uker, for å bistå myndighetene med eventuell smittesporing i etterkant av hvert arrangement.

-Filmklubben må observere om publikum er friske ved ankomst, samt sikre at alle vasker/spriter hender ved ankomst og avgang  Håndsprit i rommet er tilgjengelig, samt selvfølgelig husets toaletter med såpe/papir osv.

Tirsdag 1. september: Zombieapokalypse med glimt i øyet

Tirsdag 6. oktober: John Huston klassiker fra 1979 - Introduksjon fra Jessica Allen Hanssen, Nord universitet

Tirsdag 17. november: Wes Andersons moderne klassiker om en svært dysfunksjonell familie

Tirsdag 1. desember: We wish you a Murray Christmas!