Tirsdagsfilmer høsten 2019

Bodø filmklubb og Stormen bibliotek samarbeider om filmvisninger i bibliotekets litteratursal.

Nytt fra høsten 2018 av er at også AdLib Jazzklubb bidrar med egne programpunkter.

Det vil være filmvisning ca. en gang i måneden. Filmene vises i litteratursalen. Tidspunktet er vanligvis tirsdager kl. 18:00.

Visningene er gratis og åpen tilgjengelig for alle.
(Forbehold om aldersgrense for filmen som vises).

På grunn av vilkår i lisensavtalen kan hverken biblioteket eller filmklubben legge ut et konkret program på internett som viser nøyaktig hvilken film som skal vises. Konkret filmtittel vil bli annonsert internt i biblioteket.

- Tirsdagsfilmene er gratis for alle - ikke bare filmklubbmedlemmer.

- Vises kl. 18:00 i litteratursalen

- Konkret filmtittel kan vi (med noen unntak) ikke opplyse om her på hjemmesiden. Ta hintene eller følg med på intern annonsering i biblioteket.

Høsten 2019 har vi følgende program:

Tirsdag 3. september: God film

Paul Thomas Andersons nyeste mesterverk med Daniel Day-Lewis i hovedrollen.

Tirsdag 1. oktober: Klassiker du må ha sett

Vi viser John Boormans banebrytende action-thriller fra 1972 med blant annet Burt Reynolds og Jon Voight i hovedrollene.

Tirsdag 19. november: Jazzfilm

Amerikansk fra 2014 spillefilm som ble svært populært blant publikum og kritikerne.

Tirsdag 29. oktober: Klassiker

Tirsdag 3. desember: Alternativ jul

One Response to “Tirsdagsfilmer høsten 2019”

1. Bodø filmklubb » Blog Archive » Høstprogrammet 2019 Says:

[...] Omtrent en gang i måneden viser vi, eller Ad Lib Jazzklubb, gratis film i biblioteket. Sjekk våre og Stormens hjemmesider for mer info. Datoene resten av året er tirsdagene 1.oktober, 29. oktober, [...]