Høstprogrammet 2019

Kinotilbudet i Bodø er ikke dårlig, tatt i betraktning byens størrelse og de begrensingene kinoen har med sine lokaler. Det skyldes også det unike samarbeidet filmklubben har med Fram kino. Hver uke, med premiere torsdager, løfter vi sammen frem en aktuell film som ellers neppe hadde funnet plass i kinoprogrammet i Bodø. Vi håper derfor at dere sjekker ut torsdagsprogrammet og gir flere av filmene en sjanse. Med medlemskap i filmklubben får du til og med rabatt i kinokassen.

Likevel er det filmer som faller gjennom sprekkene, enten de har premiere til feil tidspunkt eller de var utilgjengelige for premiere som torsdagsfilm. Her har vi sett tilbake på 2019 og funnet en rekke filmer som vi løfter fram som lørdagsfilm. For eksempel starter og avslutter vi med to knallsterke svenske filmer som hadde sin premiere i 2019.

Ved siden av vårt tilbud på Fram kino fortsetter vi også samarbeidet med Stormen bibliotek. Omtrent en gang i måneden viser vi, eller Ad Lib Jazzklubb, gratis film i biblioteket. Sjekk våre og Stormens hjemmesider for mer info. Datoene resten av året er tirsdagene 1.oktober, 29. oktober, 19. november og 3. desember. Filmene vises i litteratursalen til biblioteket kl. 18:00.