Koronapokalypse nå!

Denne høsten er spesiell på mange måter. Før vi dro på sommerferie (mer eller mindre langt av sted) trodde vi at høstprogrammet kunne arrangeres som vanlig. At situasjonen vill ha roet seg til da.

Nå er vi glade for at Fram kino klarer å opprettholde kinodriften og at vi kan få til noen filmklubbvisninger i en ordentlig kinosal.

Det er altså færre lørdagsfilmer vi kan presentere. Samtidig er vi glade for å se at Bodø filmfestival vil bli arrangert i oktober. Her har filmklubben bidratt i arbeidet med å lage et program.

Vi er også på plass i biblioteket med filmvisninger tirsdag 6. oktober, 17. november og 1. desember.

Vi oppfordrer dere til å besøke kinoen denne høsten. Støtt opp rundt Bodø filmfestival. Fram kino har etablert et veldig proft smittevernregime som gjør et kinobesøk  til en god opplevelse.

Hold dere friske!