Vi er klar for våren

Bodø filmklubb starter opp filmåret 2022 med et nytt filmklubbprogram. Fra torsdag 27. januar og frem til april vil det stå 25 filmer på programmet. Kjerneprogrammet vårt er fortsatt filmklubbfilmene hver lørdag ettermiddag. I tillegg samarbeider vi godt med Fram kino om «torsdagsfilmer», filmer filmklubben anbefaler et filminteressert publikum i Bodø å gå ut og se på kino. Ved siden av Fram kino viser filmklubben også film i biblioteket. I samarbeid med Stormen bibliotek er det åpen og gratis filmvisning i regi av klubben vanligvis hver første tirsdag i måneden.

Medlemskap er halvårig og dekker hele vårprogrammet. For kroner 300,- kan du se alle lørdagsfilmene uten å betale ekstra per film. Som medlem får du i tillegg rabatt for torsdagsfilmene.

De første filmene i programmet viser godt bredden i det som medlemmene kan vente seg: Fram kino starter torsdagsprogrammet med førpremiere av «Bergman Island», en ny stjernespekket film av Mia Hansen-Løve. Første lørdagsfilm blir intet mindre enn «verdens beste film», Orson Welles «Citizen Kane» fra 1941.

Bodø filmklubb viser tre filmer som viser forskjellige måter franske filmskapere har tilnærmet seg forstedene i Paris som tema for filmene sine. Blant annet står den moderne klassikeren «La Haine» (Hatet) fra 1995 på programmet.

Lørdagsprogrammet er en god blanding av nytt og gammelt, klassikere og nyere filmer filmklubben mener at man bør se på kino. Torsdager er det nærmest blitt til tradisjon at Fram kino kan presentere helt ferske filmer som nasjonal førpremiere.

Info finner du på her på hjemmesiden til Bodø filmklubb, eller følg oss på Facebook og Instagram.