Velkommen til jubileumsåret

Det er januar, helgen etter filmfestivalen i Tromsø og – ingenting. Ingen filmklubbfilm på Fram kino, ingen torsdagsfilm heller. Utenkelig, grusomt? Slik var det for 20 år siden, tenk det. Det har vært filmklubb i Bodø tidligere i flere omganger, men i 2003 var det ingen aktivitet. Helt til 10 ildsjeler møtte opp til stiftelsesmøte 23. april. Våren og sommeren ble brukt til planlegging og filmvisningene startet opp høsten 2003. Siden har vi holdt det gående. Til glede for oss selv og, så håper vi, dere som er glad i film i alle sjangre og fasonger.

Selv om film og filmklubbaktiviteter er smale saker i Bodø, så holder vi koken. 2022 ble faktisk det året der vi hadde flest arrangement og samarbeidsprosjekter.

Jubileet skal selvfølgelig markeres utover året. Den første gaven vi kommer med er et fint vårprogram med nye og gamle filmer som dere burde se på kino.

Og så må vi anmerke at det følt er 20 år siden vi økte prisene for medlemskap. Er du lei inflasjonen, så kan du trøste deg med at det fortsatt bare koster 300,- kroner for et medlemskap hos oss. For det ser du alle lørdagsfilmene i semesteret og med på kjøpet får du rabatt for torsdagsfilmene også. Velkommen!

Bodø Filmklubb

Leave a Reply