KeinOhrHasen (Harer uten ører)

Regi: Til Schweiger
Skuespillere: Til Schweiger, Nora Tschirner
Nasjonalitet: Tyskland 2007
Språk: Tysk – med engelske tekster
Lengde: 1t 47 min

EKSTRAVISNING lørdag 21. april kl. 15.00

Ekstrem populær tysk romantisk komedie fra 2007
6,5 millioner publikummere kan vel ikke ta feil? Til Schweiger, Tysklands sexiest-man-alive, tok med KeinOhrHasen grep om den tyske romantiske komedien og har siden ikke sluppet taket. Greit nok er det ekstremt kommersielt, men i år tenkte vi oss en myk start inn i filmklubbprogrammet!
Schweiger spiller Ludo, en Se og Hør-type reporter som havner én gang for mye i trøbbel. Han blir idømt 300 timer samfunnstjeneste. Synes vi synd på ham? Nei, det gjør vi ikke. Schweiger’s Ludo er en womanizer blottet for moral, men selvfølgelig av den typen, som vi likevel kan ha sympati for. Ludo havner i en barnehage og treffer – selvfølgelig – på en kvinne, Anna, som egentlig overhodet ikke er typen hans. Faktisk så hater hun ham og starter med å plage Ludo så godt hun kan. Det går selvfølgelig ikke med mange bleieskift før de to nærmer seg kjærligheten og vi oss en sjangertypisk happy end.
På mange måter er det Nora Tschirners Anna som redder filmen fra å bli dusinvare. Manuset får hun selvfølgelig til å si og gjøre ting, som ikke alltid er like troverdig, men Tschirner er en av Tyskland mer interessante unge skuespillere. Filmen har i tillegg å by på en rekke gjesteopptredener av kjente tyske ansikter. Særlig Jürgen Vogel koser seg åpenbart med en liten rolle som seg selv helt i starten av filmen…
MB

Trailer